Mina bilder med i kronprinsessan Victorias nya bok om Sveriges natur.När bokförlaget Max Ström kontaktade mig och undrade om dom kunde få använda mina bilder i en ny bok om Sveriges natur, så blev jag glatt överraskad. Jag är en stor fan av deras böcker sedan tidigare.Men som en bonus så fick jag reda på att boken ska huvudsakligen handla om prinsessan Victoria och hennes passion för den Svenska naturen och vandring genom olika landskap. Detta gjorde mig extra glad då jag är väldigt förtjust i både Victoria och kungafamiljen.Boken har 320 sidor, den är väldigt stor i formatet så bilderna betraktas med rättvisa tycker jag. Ibland har böcker på tok för små bilder och då blir inte känslan samma som här.
Vill ni köpa boken så heter den "Upptäck Sverige med kronprinsessan Victoria" och säljs både online och hos dom stora bokhandlarna i Sverige. Så bilderna ni ser i boken nedanför är mina(inte den på omslaget dock)

/Christian Lindsten - Lindstenfoto


blog1111jpg


blog1111111111jpg


blogg2111111111jpg