Fotoresa till Abisko nationalpark i Norrland och Senja, Norge 2017.

Packade väskorna, och begav mig först till vackra Norrland, och sedan över till episka Norge. Hade sällskap av min kompis Breonna från USA. Resan var både semester och arbete. Jag anser att Norge är världens vackraste land om man kollar på flest vackra områden samlade på en sån liten yta. Vi bodde först i Abisko nationalpark där man får uppleva vacker Svensk vildmark, och se norrsken. Efter det så tog vi hyrbilen, och körde över gränsen till Norge där vi besökte Senja, på västkusten. Senja är fullt av små fiskebyar och stora bergskedjor.  Tyvärr så går det inte att fånga exakt hur vackert allting var på plats med en kamera, men jag hoppas ni gillar smakproven här.


- Lindstenfoto


vattenfall abiskojpg
Vattenfall i Abisko nationalpark, Sverige.


abiskojpg

Abisko canyon även kallad Abiskojokken.


dehuset abisko 2jpgabisko 4 kopierajpg

Abisko turiststation


ensamna ladan norgejpg

Norge
spegling norgejpg

Nära Senja, Norge
ensamt hus norgejpg

senja21jpg

En vacker strand vid Senja, Norge.


senja mig sjlv 2jpgberg panoramajpg

En selfie på mig då jag sitter på toppen av ett 640 meter högt berg med fin utsikt.
norrsken senjajpg

Min kompis Breonna från USA får se sitt första norrsken.


senja 4jpgsenja 2jpg

En liten ö med en bostad på.


senja 8jpg

En till ö fast med betydligt flera bostäder och industrier på.


senja 1jpg

Vacker utsiktsenja 3jpg

Höstfärger i Senja, Norge.


senja5jpg

En till selfie.


senja 5jpg

Här står jag och tittar ut över en vacker fjord.


senja vgorjpg