Besöker Seboklint och Ekhultebergens naturreservat samma dag.

Jag bestämde mig för att besöka 2 naturområden på samma dag under tidig vår 2023, så träden har inte hunnit att slå ut helt än, som ni ser i bilderna. Seboklint var överraskande enkelt att bestiga och utsikten var helt fantastisk, dessutom gott om plats där uppe på toppen att röra sig på. Efteråt så parkerade jag vid Ekhultebergens naturreservat och jag förstod att det här skulle vara mera utmanande, då leden är 0,5 mil lång i väldigt kuperad terräng. Skogen i naturreservatet var gammal och väldigt vacker, jag hann inte att ta jättemånga bilder då solen höll på att gå ner och vandringen tillbaka till bilen tog längre än vad jag förväntade mig. Utsiktsplatserna var väldigt trevliga att stå vid och jag gillade hela reservatet. seboklint2 kopierajpgSeboklint


seboklint1 kopierajpg
Seboklint utsikt
s55jpg
Utsikt från Seboklint


s444jpg
Utsikt över Uknadalen från Seboklint.
s111jpg
Skog i Ekhultebergens Naturreservat


s222jpg
Skog i Ekhultebergens Naturreservatekhultebergen1 kopierajpg
Utsikt över landskapet från Ekhultebergens Naturreservat.


s333jpg
Utsikt över landskapet från Ekhultebergens Naturreservat.